panelarrow

Contact

Mail voor advies, vragen en/of opmerkingen naar f.feijtes@quicknet.nllinkedin_logo_1

Feiko Feijtes
Zwanebloembocht 6
1991 GK Velserbroek
kantoor: 023 537 22 84
mobiel: 06 57 18 16 15
email: f.feijtes@quicknet.nl
Feijcoach is een eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 079438714 en staat als volgt geregistreerd:

Als arbeidsdeskundige bij Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA)

Als loopbaanadviseur bij Het Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs Outplacement-consultants en Carrière coaches (NOLOC).
Online_Loopbaanprof_RGB_80x80

 

Eigenaar Feiko Feijtes is lid van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA) en het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC).

NVvA_AKC_logo

 

 

De Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA) is sinds 8 mei 1971 de beroepsvereniging van en voor alle arbeidsdeskundigen in Nederland. De NVvA wil vanuit een inspirerende vereniging arbeidsdeskundigen in het maatschappelijke speelveld positioneren. De voor zijn vakgebied relevante nascholingen van gerenommeerde aanbieders worden regelmatig gevolgd door Feiko.

Klachten

Uiteraard doet Feijcoach zijn best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u desondanks niet tevreden bent stel ik rechtstreeks contact het meest op prijs. Ik zal mijn best doen om in overleg met u een adequate oplossing te vinden. Mochten mijn inspanningen en oplossingsrichtingen als onvoldoende worden ervaren, dan kunt u zich wenden tot het SRA of het NOLOC. De klachtenprocedures van beide instellingen vindt u op betreffende site.